

A day of stillness, conversation, meditation and prayer.

Experience the wonderful diversity of faiths in our borough. Make friends from other faiths.

\*\*Join us at any stop\*\* on the way



## WALTHAM FOREST FRIENDSHIP PILGRIMAGE

Saturday 14th July 2012 9am— 7pm



## See reverse for full schedule

Organised by the Forest Women's Interfaith Network For further details email winwalk2011@yahoo.co.uk

## Route Plan

1. Start & Refreshments: Christ the King RC, Chingford Rd, E4 8SP, 9:00-9:45

Bus 97, 215, 357, 34, 158, W11

20mins walk

2. Karpavinayagar Temple, 2-4 Bedford Rd, E17 4PX, 10:05-10:35

Bus 97, 215, 357, 34, 275, 123

20mins walk

3. | Kuan Tao Temple, 14b Orford Rd, E17 9NL, 10.55-11:25

Bus W16, 212

16mins walk

4. Faizlan Educational & Cultural Trust, Wood St, E17 3JX, 11:40-12:10

Bus 123, 275, 212, W16

20mins walk

5. St Peter In The Forest C of E Church, 18 Woodford New Road, E17 3PP, 12:30-13:00

Bus W12, 20

25mins walk

6. Light Lunch: Shree Nathji Sanatan Hindu Mandir, 159–161 Whipps Cross Road, E11 1NP,

13:25-14:25

Bus 257, 230, W12

15mins walk

7. i. Quaker Meeting House, Bush Road, E11 3AU, 14:40-15:10

ii. Baha'i Faith, 15:10-15:40

Bus 145

12mins walk

8. Leytonstone & Wanstead Synagoque, 2 Fillebrook Rd, E11 4AT, 15:55 –16:15

Bus W15, W16, W19

20mins walk

9. Gurdwara Sikh Sangat, 71 Francis Road, E10 6PN, 16:35–17:05

Bus 69

18mins walk

10. Finish & Refreshments: Noor-ul-Islam Mosque, 711-715 High Road Leyton, E10 5AB,

17:25-19:00

Bus W16, 97